ÉLMÉNYTELI SZÁLLODAI REGGELIZTETÉS

Popcake ® Automata palacsintasütőnkkel

plusz erőforrás befektetése nélkül.

ÉLMÉNYTELI SZÁLLODAI REGGELIZTETÉS

Popcake Automata palacsintasütőnkkel

plusz erőforrás befektetése nélkül.

Hagyd, hogy a vendég maga készítse
el a reggelijét helyetted!

Easy to use, automatizált amerikai palacsinta sütő

amely emlékezetessé teszi a reggeliztetést a vendégied számára,

érintésmentes technológiával

miközben pénzt és felesleges munkaidőt spórol meg számodra.

A legtöbb helyen a palacsinta benne van a reggeli büfé kínálatában, viszont nagyon gyakori, hogy

a mai napig kézzel sütik, így olajszag keletkezik, plusz anyagi befektetésre és munkaerőre és jelentős plusz helyre van szükség a palacsinta elkészítéséhez.

A Popcake ® Amerikai palacsintasütő leveszi a terhet a válladról,
mert olyan állandó minőségű prémium ételt tudsz kínálni
a vendégeid számára,

amit mindenki szeret, és élmény elkészíteni.

Megszűnik az olajszag, nem keletkezik felesleg, akár érintésmentesen is működik, így kimagasló vendégélményt nyújthatsz, és növelheted vendégeid elégedettségét.

DÍJMENTES
kihelyezés

Popcake ® automata palacsintasütőnket Free-On-Loan rendszerben beruházási költségek nélkül helyezzük ki ügyfeleink részére bérleti szerződés keretében.

DÍJMENTES
kihelyezés

Popcake ® automata palacsintasütőnket Free-On-Loan rendszerben beruházási költségek nélkül helyezzük ki ügyfeleink részére bérleti szerződés keretében.

Költséget
csökkent

Elégedettséget
növel

Bárhová elvihető

Attrakció és innováció a büfé asztalon!

A gép megjelenése a szálloda arculatára szabható, akár személyre szabott matricázással is kérhető! Szolgáltatásunk része minden kihelyezett berendezés egyedivé tétele, hogy ezzel is növeljük a vendégélményt.

„Bizton állíthatjuk, hogy jelenleg nincs a piacon másik ilyen készülék, de hasonló sem.”

Magyarországon közel 2000 szálláshely közül jelenleg mintegy 70 helyen működik automata palacsintasütőnk. Hiszünk abban, hogy egy ilyen kimagasló vendégélményt biztosító megoldás minden belföldön pihenni vágyó vendég számára vonzó és élvezetes. Ahogy számítani lehetett rá, a vendégek, különösképpen a gyerekek megjegyzik, szeretik és már keresik a szállodák büfé pultjain a terméket.

Tyűha!
Ez tetszik!

Az árlistát
itt letölteheted!

Lekvár, mogyorókrém, méz-és
juharszirup adagolónkkal

kibővítheted a kínálatod, hiszen ezek tökéletes kiegészítései egy svédasztalos édes reggelinek!

Selejtmentes, könnyen tisztán tartható

Széles termékpaletta: 9 féle lekvár, mogyorókrém, 6 féle méz, juharszirup és lépes méz

esztétikus és egyszerű önkiszolgáló használat

cseppmentes és higiénikus működés

Easy Butter automata
VAJADAGOLÓ

“Környezettudatos és higiénikus megoldás a büféasztalon!”

Easy to use, automatizált, magas minőségű vaj egy gombnyomásra,
amelyből pont annyi kerül a vendég tányérjára amennyit el is fogyaszt.

A fő probléma a vajjal, hogy a szállodák 90%-ban még mindig a kis műanyag csomagolásos vajat kínálják a reggelihez. Ez a megoldás egyáltalán nem környezetbarát,

rengeteg műanyag hulladék keletkezik.

A vendégek mindenhol késztetést éreznek arra, hogy

4-5 ilyen kis műanyag egységet zsebre vágjanak

és magukkal vigyenek. A másik probléma pedig ha elvisz az asztalához több vajat, mint amennyit elfogyaszt, azt elvileg utána ki kellene dobnia a szállodának. Dupla veszteség.

Az Easy Butter vajadogolónak köszönhetően

Food Costot csökkenthetsz,

hiszen megszűnik a selejt és a hulladék termelése.

Vendégeid a különleges technológiának köszönhetően
innovatívnak, kényelmesnek és környezettudatosnak
könyvelik el a szolgáltatásodat.

Költséget
csökkent

Elégedettséget
növel

Környezet-
tudatos

Érdekelnek a termékeink?

Az árlistát
itt letölteheted!

VAGY KÉRJ TŐLÜNK VISSZAHÍVÁST!

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A lisztkeverék 12 hónapig tartható el a dobozon lévő gyári előállítási dátumtól számítva.

Ha a tésztát nem a használati utasítás szerint elegyítjük akkor a keverék túl sűrű vagy csomós
maradhat, ami azt eredményezheti, hogy a berendezés nagyon nehezen, vagy sehogy sem tudja
átpréselni a tésztát a tasak nyílásán. Ez a következő hibaüzenetet idézheti elő: “Check/Change
Bag”

Ha a víz túl hideg, akkor a palacsinta tészta állaga túl sűrű lesz, ami azt eredményezi, hogy a
palcsinták átmérője nagyobb lesz mint általában, színük világosabb, azaz alulsütötté válnak.
Köszönhetően a nagyobb sűrűségnek, néhány esetben előfordulhat, hogy a palacsinta tészta
nagyon lassan adagolódik, vagy nem tudja a berendezés adagolni, ilyenkor a kijelzőn feltűnhet
a “CHECK/CHANGE BAG” felirat.

Ha a víz túl meleg, akkor a palacsintatészta vékonyabb, folyósabb lesz mint általában, ami azt
eredményezi, hogy a palacsinták kisebbek és laposabbak lesznek, színük pedig sötétebb.

A tasak kupakjának szelep eltömődött vagy a tasak végei nem lettek megfelelően beillesztve a
kamrában lévő rudak közé.

A következő okok miatt lehet alulsütött a palacsinta:
1. Az elkészült Pocake mix túl hideg
2. A szalagok nem tiszták, vagy lerakódott rájuk szennyeződés
3. Feltehetőleg valamilyen szennyeződés rakódott le a sütőlap és a szalag közé
4. Hideg levegő áramlik ahhoz a részhez, ahol a kész palacsinták jönnek ki a berendezésből

A Popcake egy mindig friss és természetes élelmiszer, amely csak és kizárólag természetes
alapanyagokból készül. Ebből kifolyólag előfordulhat minimális különbség egyes palacsinták
között időről időre. Ez a természetes alapanyagok és a frissen készült termék sajátossága.

Rendelés leadás és műszaki támogatás: High Tech Konyha Kft.

Hétfő – Péntek 8-17 óra

Rendelés leadás: e-mail: laszlo.buki@htkonyha.hu, telefon: +36303595066
Műszaki támogatás: e-mail: gabor.tamas@htkonyha.hu, telefon: +36306503415

mérnöki szolgáltatások

Felelős műszaki vezetés